Tuotteet

Verkkokauppa

Moderni verkkokauppa-alusta yhdistettynä taloushallinto-ohjelmaan

BookMaster tarjoaa kokonaisvaltaisen järjestelmän, joka hoitaa varsinaisen toimipaikan käteis- ja laskulle myynnin sekä verkkokaupassa tapahtuvan myynnin. Yrityksesi tuotteet ovat saatavilla ja tilattavissa ympäri maailmaa.

Taloushallintojärjestelmän ja verkkokaupan yhdistämisellä säästät aikaa ja kuluja. Verkkokaupan tilauksia ei enää tarvitse kirjata manuaalisesti toiseen järjestelmään jatkokäsittelyyn, kun järjestelmän siirtotoiminto hoitaa sen puolestasi. Näppäilyvirheiden mahdollisuus pienenee oleellisesti siirtotoiminnon avulla. Asiakkaiden ja tuotetietojen hallinnointi hoituu samasta järjestelmästä sekä verkkokaupan että muun myynnin osalta. Myös verkkokaupan myynnin kehitystä pystyt seuraamaan muun myynnin rinnalla.

BookMaster Verkkokauppayhteys

BookMaster Verkkokauppayhteys on mahdollista ottaa käyttöön BookMaster-taloushallintaohjelmaan. Yhteys toimii ViidakkoStoren verkkokaupassa. Yhteys vaatii verkkokauppayhteyslisenssin hankintaa BookMaster-ohjelmaan. Yhteys toimii molempiin suuntiin. Voit siirtää tuoteryhmiä, tuotetietoja ja tuotekuvia verkkokauppaan ja siirtää verkkokauppaan tulleita tilauksia BookMaster-taloushallintajärjestelmään. Myös tuotenostot (tarjoukset, myydyimmät tuotteet yms.) tapahtuvat BookMasterin avulla kätevästi verkkokauppaan. Verkkokaupan asiakkaat päivittyvät tilausten yhteydessä Bookmasterin asiakasrekisteriin.

BookMaster Verkkokauppa

Verkkokauppa-alustaa tarjotaan palveluna (SaaS, Software as a Service). Kuukausittaiseen ylläpitoon kuuluu aina palvelintilan (webhotel) ja varmuuskopioinnin lisäksi uusin versio ohjelmistosta ja tekninen tuki ilman erillistä veloitusta.

Verkkokauppasivuston ja BookMaster Verkkokauppayhteyden avulla toteutat nykyaikaisen ja myyvän verkkokaupan. Verkkokauppasivujen sisältö ja ominaisuudet suunnitellaan tarpeiden mukaan. Kysy kokonaisvaltainen tarjous myynnistämme.

Lataa esite Verkkokaupasta