Tuotteet

BookMaster pitää raha-asiasi korkeimmalla aallonharjalla

BookMaster-tuoteperhe koostuu talous-, henkilöstö- ja asiakashallinnan ohjelmistoista, joista valitset yrityksellesi sopivan ohjelmistokokonaisuuden talouden eri osa-alueiden seurantaan ja hoitoon. Tuotekokonaisuuteen sisältyvät myös ylläpito- ja tuotetukipalvelut. BookMaster-ohjelmia päivitetään aina toimintaympäristön muuttuessa. Bookmasterilla on tarjota myös pilvipalvelut.

Voit lukea asiakkaiden kommentteja tuotteistamme painamalla tästä.


 • Laskutus

  BookMaster Laskutus Pro E-Pankki luo kattavan kokonaisuuden automatisoidessaan yrityksesi taloushallinnon tehtävät ja sähköisen maksuliikenteen. Perustoimintojen lisäksi BookMaster on oiva työkalu myynti- ja markkinointitehtävissä.

  Lue lisää

 • Kirjanpito

  BookMaster Kirjanpito-ohjelmalla suoritat yrityksesi kirjanpidon ja saat perusraportteja yrityksesi talousasioista. Ohjelmasta on saatavilla myös Kirjanpito Lite, joka soveltuu taloyhtiöille ja yhdistyksille.

  Lue lisää

 • Palkanlaskenta

  BookMaster Palkanlaskenta on tehokas työkalu yrityksesi palkkahallinnon hoitoon, jonka ovat suunnitelleet kokeneet taloushallinnon ammattilaiset yhdessä käyttäjien kanssa.

  Lue lisää

 • Työajanseuranta

  BookMaster työajanseuranta ohjelmalla kirjataan työntekijöiden työtunteja työ-/projektikohteittain. Ohjelmasta saadaan raportit palkanlaskentaan, laskutukseen ja projektien seurantaan.

  Lue lisää

 • Verkkokauppa

  BookMaster tarjoaa kokonaisvaltaisen järjestelmän, joka hoitaa varsinaisen toimipaikan käteis- ja laskulle myynnin sekä verkkokaupassa tapahtuvan myynnin.

  Lue lisää

 • Koulutus

  Tärkeä osa BookMaster-tuoteperheen tehokkaassa käyttöönotossa on koulutus. BookMaster Oy tarjoaa yksilöityjä koulutuksia niin uusille kuin jo ohjelmistoja käyttäneille asiakkaille.

  Lue lisää

 • Kassa

  BM-POS kassajärjestelmä on erikoistavarakaupan ja palveluita myyvien liikkeiden tarpeisiin kehitetty järjestelmä. Järjestelmä tarjoaa paljon monipuolisemmat toiminnot kuin perinteinen kassakone tai laskutusohjelmisto.

  Lue lisää

 • Muut

  BookMaster tarjoaa muiden palvelujen ja tuotteiden lisäksi mm. räätälöityjä taloshallinnon järjestelmiä, laadukkaita viivakoodinlukijoita ja kestäviä kassalaatikoita.

  Lue lisää