BookMaster käyttäjiä

Tuccabajalla leikkaa paremmin

Tuccabaja Companyssa työskentetelee kauneudenhoitoalan huippuammattilaisia yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla ja kymmenessä liikkeessä, joissa kaikissa on käytössä BookMaster BM-POS kassajärjestelmä. Järjestelmä sisältää myös kassan kanta-asiakas ja lahjakortti systeemin. Asiakasrekisteriin talletetaan tiedot kanta-asiakkaista sekä satunnaisista kävijöistä markkinointia ym. seurantaa varten.

Tuoterekisterissä voidaan hyödyntää mm. Tuccabajan merkkituotteiden Ean-koodit, väriaineiden valikoimat ja kosketusnäytöltä löytyvät työsuorituksille tuotepainikkeet.


Yritykseen voit tutustua www.tuccabaja.com.

tuccapajatytot

”Ohjelman oppi nopeasti ja kuitin parkkeeraus, viivakoodien hyödyn-täminen,useamman myyjän valinta kuitille sekä yhteys maksupäätteeseen tekevät kassan käytöstä helppoa ja nopeaa, toteavat Tuccabajan Marjo, Sirpa ja Liisa. ”

Sos-Asulla käy verkkokauppa

Sos-Asu Ky on perustettu vuonna 1997. Yritys toimii Haukiputaalla perheyrityksenä työllistäen 3 henkilöä. Jorma ja Ulla Löfman kertovat, että yrityksen päätuotteet ovat pelastusalan suojavaatteet ja eräasut. Pelastusalan suojavaatteiden asiakkaina ovat mm. ambulanssit, pelastushelikopterit ja puolustusvoimat. Eräasut tulivat yrityksen tuotevalikoimaan vuonna 2004. Samana vuonna yritys aloitti myös verkkokaupan eräasujen osalta.

Verkkokauppamyynnin lisäännyttyä haluttiin vanha verkkokauppa uusia paremmaksi ja nykyaikaiseksi. Lähtökohtana verkkokaupan kehittämiselle oli verkkokaupan yhteys taloushallintojärjestelmään. Asiakkaiden ja tuotetietojen hallinnointi haluttiin hoitaa samasta järjestelmästä sekä verkkokaupan että muun myynnin osalta.

Jorma toteaa, että Bookmaster taloushallinto-ohjelmaan on oltu erittäin tyytyväisiä vuodesta 2002 lähtien, joten siitä ei haluttu luopua vaan haluttiin etsiä sen rinnalle nykyaikainen verkkokauppa.

Pitkän tutkimisajan jälkeen löydettiin sopiva kumppani verkkokauppasovelluksen toimittajaksi. BookMaster Oy:n, Koodiviidakko Oy:n ja Sos-Asu Ky:n yhteistyössä syntyi erittäin toimiva ja monipuolinen verkkokauppasovellus, joka mahdollistaa sen, että yhdestä järjestelmästä voi hoitaa kätevästi sekä verkkokaupan myynnin että muun myynnin. Jorma toteaa lopuksi: "Olemme kokonaisuuteen tyytyväisiä. Voimme suositella myös muille yrityksille BookMaster taloushallinto-ohjelmaa ja siihen integroitua verkkokauppasovellusta."

Yrityksen verkkokauppaan voit tutustua www.sos-asu.com.

Sos-Asu

Suomen Visorille toimitettu tilausjärjestelmä

BookMaster Oy on tehnyt Suomen Visor Oy:lle räätälöintinä internetissä toimivan tilausjärjestelmän. Järjestelmän kautta Suomen Visor Oy:n jälleenmyyjät tilaavat asiakkaillensa mittatilauksena mm. säle- ja parvekekaihtimia. Tilaukset siirtyvät kätevästi BookMaster taloushallintajärjestelmään.

Suomen Visor Oy on toiminut vuodesta 1972 auringonsuojauksen ammattilaisena. Tehdas sijaitsee Kempeleessä. Visor toimii Suomessa laajan jälleenmyyntiverkoston ja omien myyntipisteiden kautta. Markku Pulkkinen kertoo, että Visoriin luotetaan myös maamme rajojen ulkopuolella. "Toimitamme alati kasvavan jälleenmyyntiverkoston kautta ratkaisuja mm. Hollantiin, Norjaan ja Ruotsiin sekä Baltian maihin."

Suomen Visor Oy on ottanut käyttöön BookMaster taloushallintojärjestelmän vuonna 2006. Markku Pulkkinen on ollut tyytyväinen BookMasterin joustavuuteen, sillä ohjelma on taipunut heidän tarpeisiinsa.

Suomen Visor Oy:n palveluihin voi tutustua www.visor.fi ja www.queen.fi.

Visor

"Visor Queen -parvekekaihtimet tilataan BookMasterin tilausjärjestelmän kautta."

Jokeva-Kiinteistöt Oy:llä monta rautaa tulessa

Jokeva-Kiinteistöt Oy:n päätoimialana on kiinteistön välitys, Herrala-talopakettien myynti ja siivouspalvelut. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Espoossa. Yritys työllistää 11 henkilöä.

"Kiinteistövälitys Jokeva Lkv toimii laajalla alueella ja siitä on tullut myös myyntivalttimme", kertoo yrittäjä Jouko Nurminen. Kodin hankinnassa ja myynnissä kohdataan myös virallisempi puoli. Kiinteistön kauppa ja osakehuoneiston kauppa-asiat on tiedettävä ja tunnettava, arvailuihin ei ole varaa. Asuntokauppamarkkinat muuttuvat jatkuvasti. Siksi onnistuminen oman kodin myynnissä vaatii ammattitaitoa, tehokkuutta ja pitkäjännitteisyyttä. "Me olemme ammattilaisia tässä", toteaa Nurminen. "Teemme asunnon hinta-arviointeja myyntiin. Tämä ei luonnollisesti maksa asiakkaalle mitään."

Jokeva-Kiinteistöt Oy myy myös korkealaatuisia Herrala-talopaketteja. Herrala-taloille on myönnetty sekä VTT:n että DNV:n sertifikaatit, jotka velvoittavat ylläpitämään myönnetyn arvon mukaista laatua. Nurmisella on myös tarjota rakentamiseen laaja yhteistyöverkosto, josta löytyvät luotettavat tekijät esimerkiksi taloteknisiin asioihin ja sisustustöihin.

At-siivouspalvelut tarjoaa yrityksille ja yksityisille siivouspalveluja. "AT-siivouspalveluiden asiakaskanta on etupäässä pitkäkestoisia asiakassuhteita. Siksi jatkossakin tavoitteena on luoda toimivia ja pitkäkestoisia asiakassopimussuhteita", toteaa Nurminen ja lisää: "Siivoojamme ovat pitkäaikaisissa työsuhteissa olevia työntekijöitä. Meillä ei ole lyhytaikaisia työsopimuksia siivoojien kanssa. Asiakas saa meiltä motivoituneen ammattisiivoojan."

Nurminen on käyttänyt BookMaster Laskutus Pro -ohjelmaa vuodesta 2004 lähtien. Joukolla oli aikaisemmin toisen ohjelmavalmistajan laskutusohjelma. Kun entisen ohjelman tukipalvelut eivät toimineet, vaihtoi Nurminen BookMasteriin, sillä siellä luvattiin tuen olevan nopeaa. Käytännössä BookMaster-ohjelmalla pidetään yllä asiakasrekisteriä ja hoidetaan sekä laskutus että reskontra ja sieltä saadaan tarvittavat raportit kirjanpitoon. Nurminen on ollut hyvin tyytyväinen ohjelman toimintoihin ja BookMasterin palveluihin. Jokeva-Kiinteistöt Oy on tehnyt ohjelmasta myös ylläpitosopimuksen, joka sisältää päivitykset ja neuvonnan ongelmatapauksissa. Viimeksi Nurminen tarvitsi tukea kesällä, kun hänen vanhan tietokoneensa BookMasterin tiedot piti siirtää uudelle koneelle. "Tuki hoidettiin ammattitaitoisesti ja nopeasti", toteaa Nurminen.

Yrityksen palveluihin voi tutustua tarkemmin www.atsiivouspalvelut.fi.

Jokeva

Lasipalvelu Reijonen Oy:ltä saat kaikki lasialan tuotteet

Perheyritys Lasipalvelu Reijonen Oy on perustettu 1990. Nykyinen asemapaikka on Helsingin Haagassa Orapihlajatiellä. Yritys työllistää 9 henkilöä. Yrityksen työnkuvaan kuuluu korjauslasitukset, päivystys 24 h ja uudisrakennuslasitukset.

Yrityksen tuotteita ovat mm. lasit, peilit, peililiukuovet, eristyslasit, sävylasit, kuviolasit, turvalasit, suihkuseinät, akryylit, polycarponaatit, silikoonit, pellavaöljykitit ja lasihelat yms. "Tarjoamme nopeaa, edullista ja luotettavaa lasialan palvelua pääkaupunkiseudulla", kertoo Pirjo Reijonen. "Yrityksen palveluun kuuluu myös 24 h päivystys. Pyrimme nopeaan palveluun myös päivystysaikana ja tavoitteemme onkin, että lasinkorjaus on aloitettu tunnin kuluessa tilauksesta."

Reijonen on käyttänyt BookMaster-ohjelmaa jo vuodesta 1995. Sitä ennen kaikki tehtiin käsin. Ohjelmaa on laajennettu tarpeiden mukaan matkan varrella ja nyt Pirjolla on käytössä Laskutus Pro E-pankkijärjestelmä, joka sisältää myös verkkolaskutuksen ja e-luotonhallintaosan. E-luotonhallintaosalla yritys voi tarkistaa asiakkaan luottotiedot muutamassa sekunnissa. Verkkolaskutus jouduttiin ottamaan käyttöön vuonna 2007, kun asiakkaat alkoivat kyselemään sitä. Verkkolaskutus pelaa nyt mainiosti. Alussa siinä oli tietenkin säätämistä, kun asia oli kaikille uusi. Pirjo toteaa, että lasitusala on myös erikoisala, joka vaatii laskutusohjelmalta myös määrä-alalaskentaa, joka löytyy myös BookMasterista.

Yrityksen palveluihin voi tutustua www.lasipalvelureijonen.fi.

Reijonen

Miss Lis Oy on kynsien- ja käsienhoitojen ammattilainen

"Yrityksemme Miss Lis Oy on perustettu vuonna 1988 ja se toimii maailman johtavimpien kynsi- ja käsihoitotuotteiden maahantuojana sekä markkinoijana", kertoo toimitusjohtaja Liisa Skurnik. Yritys on ensimmäisiä rakennekynsituotteiden maahantuojia Suomessa.

"Miss Lis Oy on erikoistunut kynsimuotoiluun ja kynsien kaunistamiseen, mikä on luonnollinen osa kokonaisvaltaista kynsien- ja käsienhoitoa. Yrityksen kotipaikka on Helsinki. Tiloissamme Eteläranta 10:ssä toimii myös noutotukku."

"Toimintaamme kuuluu lisäksi olennaisena osana vuonna 1993 perustettu Suomen Manikyyrikoulu, jossa koulutamme sekä manikyristejä että kynsimuotoilijoita erilaisilla rakennekynsimenetelmillä, kuten akryyleillä ja geeleillä. Pohjois-Suomen kouluttajamme Jevgenia Kesti toimii ja asuu Oulussa. Eteläranta 10:ssä ja Stockmannilla Helsingin keskustassa (7. krs) toimivat puolestaan Nail Care Lis -kynsisalonkimme."

"Olemme jo vuosia olleet BookMasterin asiakkaana ja aina olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme. Käytössämme on Laskutus Pro - ja Palkanlaskenta-ohjelmat. Kaikki on mielestämme toiminut moitteettomasti."

"BookMaster-uutislehteä 1/2010 tutkiessani ilahduin kovasti nähdessäni etusivun valokuvassa "toripolliisin" patsaan Oulusta, sillä samanlainen "toripolliisi" Mikkolan Jaakko oli nimittäin isosetäni, josta minulla on lapsuudestani vain hämäriä muistikuvia. Lisäksi kuvan taustalla komeili mielestäni Suomen parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Matala."

Yrityksen palveluihin voi tutustua www.misslis.fi.

Miss Lis

Biblialla helppo käyttöinen verkkokauppa

Kristillinen kirja- ja musiikkiliike Biblia valitsi Viidakko Store verkkokaupan, joka on yhteensopiva Bookmaster kassa- ja laskutusjärjestelmän kanssa. Biblialla oli jo aikaisemmin toisen toimittajan verkkokauppa käytössä, mutta haluttiin siirtyä sellaiseen verkkokauppaan, joka on integroitavissa varsinaiseen kassajärjestelmään. Biblialla on ollut jo viime syksystä lähtien BookMaster kassajärjestelmä käytössä. Kun Bookmasterilla oli tarjota ViidakkoStoren verkkokauppa kassajärjestelmän rinnalle, niin oli luonnollista alkaa selvittämään sen sopivuutta meille, toteaa Hon Vu.

Selvittelyn jälkeen todettiin, että kaikki tarpeelliset ominaisuudet löytyivät Viidakko Storen verkkokaupasta mm. tuoteryhmien, tuotteiden, tuotekuvien ja tuotekuvausten siirto onnistuu Bookmasterista verkkokauppaan ja tilauksien siirto verkkokaupasta Bookmasteriin. Näin voidaan yhdellä järjestelmällä hoitaa sekä kivijalkamyymälää ja verkkokauppaa saumattomasti yhdessä. Olemme tyytyväisiä myös verkkokaupan käytettävyyteen ja julkiasuun, kertoo Hon Vu.

Kokonaisuuteen on liitettävissä myös Tilimentorin kirjanpito- ja asiantuntijapalvelut, joita kirjakauppa myös käyttää. Tilimentor käyttää kokonaisvaltaisesti hyödyksi asiakkaan BookMaster kassajärjestelmän tuottamaa raportointia, jolloin kirjanpidon kustannukset pysyvät kurissa. Asiakas voi vaikuttaa kirjanpitopalveluiden laajuuteen ja hinnoitteluun itse, kertoo Hon Vu.

Yrityksen palveluihin voi tutustua www.biblia.fi.

biblia