Tuotteet

Kassajärjestelmä

BookMaster Kassajärjestelmä

BM-POS (point of sale) Kassajärjestelmä on erikoistavarakaupan ja palveluita myyvien liikkeiden tarpeisiin kehitetty järjestelmä. Järjestelmä tarjoaa paljon monipuolisemmat ominaisuudet kuin perinteinen kassakone tai laskutusohjelmisto. Järjestelmä on suomenkielinen.

Järjestelmä sisältää kassaohjelmiston, tietokoneen kosketusnäytöllä, asiakasnäytön, kuittikirjoittimen, kassalaatikon ja viivakoodilukijan. BM-POS Kassajärjestelmä on integroitu Luottokunnan EMV maksupääteohjelmistoon, jolloin maksutapahtuman käsittely on helppoa, nopeaa ja asiakkaalle turvallista. Maksupäätteenä tuetaan Luottokunnan tarjoamia PC-ympäristöön tarkoitettuja maksupäätteitä. Maksupäätteeseen tulee asiakkaalle näkyviin maksettava summa suoraan kassaohjelmasta, jolloin myyjän ei tarvitse käsitellä maksupäätettä. Kassajärjestelmään on myös mahdollista yhdistää verkkokauppa. Verkkokauppa toimitetaan järjestelmään lisäosana.

Kassan lisäksi ohjelmisto sisältää asiakas- ja tuoterekisterin, varaston sekä reskontrat. Kassaohjelmisto tunnistaa tuotteen viivakoodista tai tuote voidaan osoittaa kosketusnäytöltä tuoteriville myytäväksi, jolloin tuotteiden lisäys on helppoa ja nopeaa. Kuitille voidaan lisätä asiakas ja tuotteille/palveluille voidaan asettaa eri myyjiä.

Kuitti voidaan "parkkeerata", jolloin myyjä voi jättää kuitin auki esim. palvellakseen vielä asiakastaan ja toinen myyjä voi tehdä oman kuitin asiakkaalleen valmiiksi. Auki jäänyt kuitti on taustalla toisen myyjän tallennettavissa. Asiakasta koskevia toimenpiteitä ja tapahtumia on helppo kirjoittaa suoraan kassaohjelman kautta siirtymättä eri ohjelmaan. Laskut ja lähetteet voidaan myös tehdä helposti kassaohjelmiston kautta valitsemalla haluttu maksutapa.

Kassan päiväraportin lisäksi on tulostettavissa monipuolisia raportteja mm. myydyistä tuotteista/palveluista tuote- ja asiakaskohtaisesti, tuote- ja asiakasryhmittäin sekä myyjittäin.

Ohjelmaa voidaan laajentaa asiakasbonus- ja lahjakorttisysteemillä. Laajemmassa versiossa on mukana myös usean toimipisteen myynnin seuranta keskitetysti internet-palveluna.

Kassajärjestelmä toimitetaan asennettuna ja sisältäen käyttöönottokoulutuksen.

Pyydä tarjous BM-POS kassajärjestelmästä myynnistämme!

Myymme myös erikseen laitteita. Tutustu laitteisiin tästä.

ds-500


star cb2002 viivakoodilukijamaksupääte


star cb2002