Versio info

Palkka 2018

Ylläpitoasiakkaillemme toimitamme sähköpostiin latauslinkin ja ohjeen, jonka kautta päivityksen voi suorittaa. Jos asiakkaalla ei ole mahdollista ladata päivityksiä sivuiltamme, lähetämme pyydettäessä päivitykset postitse levykkeellä.

Jos et ole ylläpitoasiakas, voit tilata päivityksen myynnistämme puhelimitse 045 657 6512 tai sähköpostitse myynti (a) bookmaster.fi. Listassa on mainittu versiopäivitykseen tehtyjä uusia ominaisuuksia, lisäyksiä ja korjauksia. Ohjelmasi versio määrää, mitkä ominaisuudet ovat käytössäsi. On suositeltavaa, että käytössäsi on viimeisin julkaistu päivitys.

11.12.2017 Palkka versiopäivitys 19.0a


  • Päivitetty vuosi-ilmoituslomakkeet ja tyvi-aineisto vuoden 2017 mukaisiksi.
  • Pankkitietojen yhteenvetolista on päivitetty.
  • Kausiveroilmoituksen (omavero) tyvi-aineistotiedoston nimeen voidaan lisätä määritykset:<k>, <kk> tai <v>, jolloin aineiston nimeen lisätään automaattisesti kuukauden nro, nimi ja/tai vuosi.
  • Palkanlaskennan Parametreissa Tulostukset 3 -sivun alareunassa voidaan valita, lähetetäänkö sähköpostitse toimitettavat palkkalaskelmat heti (vanha tapa) vai merkitäänkö ne ensin luonnoksiksi, jolloin käyttäjä voi esim. lisätä niihin liitteitä ja valita sitten lähetyksen.
  • Palkanlaskentaohjelman tietokannan käyttö mahdollista pilvestä esim. Microsoft OneDrivessä, jolloin samaa tietokantaa voi käyttää eri koneissa eri aikaan. Ohjeistus ohjekirjassa, joka toimitetaan päivitystilauksessa pdf -muotoisena tiedostona.