Tukipalvelut

Palkka 2010

Uusimman version voit päivittää kotisivuiltamme ylläpitoasiakkaille-linkistä. Päivittäminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka löytyvät ylläpitolaskusta. Jos asiakkaalla ei ole mahdollista ladata päivityksiä sivuiltamme, lähetämme pyydettäessä päivitykset postitse levykkeellä.

Jos et ole ylläpitoasiakas, voit tilata päivityksen myynnistämme puhelimitse 045 657 6512 tai sähköpostitse myynti (a) bookmaster.fi. Listassa on mainittu versiopäivitykseen tehtyjä uusia ominaisuuksia, lisäyksiä ja korjauksia. Ohjelmasi versio määrää, mitkä ominaisuudet ovat käytössäsi. On suositeltavaa, että käytössäsi on viimeisin julkaistu päivitys.

10.12.2009 Palkka versiopäivitys 11.0


  • Päivitetty vuosi-ilmoituslomakkeet ja tyvi-aineisto vuoden 2009 mukaisiksi.
  • Lisätty mahdollisuus tulostaa kausi-ilmoituslomake palkoista palkkalistan yhteydessä. Tämä tapahtuu laittamalla parametrien Tulostus 2 -sivulle ruksi ko. kohtaan. Tämän jälkeen kausi-ilmoitus tulostuu palkkalistan tulostuksen jälkeen silloin, kun palkat kohdistuvat vain yhdelle kuukaudelle.
  • Henkilöille voi syöttää pankkitilin myös iban-muodossa. Jos henkilölle on iban-tili määritelty, tulostuu se palkkalaskelmaan.
  • Tukee myös Windows 7 -käyttöjärjestelmää XP:n ja Vistan lisäksi.